On-line

Stim ca nu aveti timp, de aceea Arhvisual va ofera posibilitatea de a avea parte de serviciile noastre intr-un mod rapid si cu rezultate foarte bune.

Am introdus serviciul on-line, unde indiferent unde locuiesti, la munte, la mare sau undeva foarte departe, ne poti contacta iar noi te vom indruma pas cu pas catre amenajarea de vis pe care o doresti.

Etape:

  1. Ne trimiti un e-mail la office.arhvisual@gmail.com sau un mesaj pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/arhvisual/, in care ne ve-ti spune exact cu ce va putem ajuta.
  2. Dupa ce facem cunostinta vom avea nevoie de un plan cadastral sau de o schita cu dimensiuni exacte a spatiului ce urmeaza a fi decorat. Nu este complicat, ai nevoie doar de o ruleta, un creion si o foaie de hartie. Pe plan te rugam sa plasezi deschiderile ferestrelor si a usilor de acces, cat si inaltimile acestora.
  3. Noi vom prelua planul, iar in cateva ore vei putea vizualiza o versiune rapida a ideilor propuse de noi.
  4. Daca suntem multumiti de rezultat, pentru cei care doresc o vizualizare arhitecturala 3d, in zilele urmatoare vom lucra la proiect iar penru cei care doresc doar o lista cu ghidaje de redecorare in maxim cateva ore vor intra in posesia lor.
  5. Pe parcursul realizarii proiectului vom fi alaturi de tine pas cu pas.

Cum se face plata serviciilor?

Pai, iti vom da numarul nostru de cont bancar unde vei plati un avans, la finalizarea discutiilor vei plati restul sumei iar noi iti vom da toata documentatia necesara realizarii cu succes a proiectului si vom ramane alaturi de voi atat timp cat va fi nevoie.

Ce poate fi mai simplu?