Salt and red(pepper)

terasa_01

Putina sare, putin piper si un pic de boia dulce, cam acolo am vrut sa merg cu paleta de culori pentru acest proiect.

Este un spatiu care la inceput s-a vrut a fi o terasa de vara dar mai apoi a fost inchis pentru a fi folosit si iarna. Proprietarii au dorit o mini bucatarie cu plita, chiuveta, mini-bar si alte instrumente de intretinut o seara cu prietenii, dar si o zona unde se poate sta relaxat privind un film bun, rulat clasic cu ajutorul unui proiector si al unui ecran actionat din tavan.

Dispozitivele electrocasnice au fost inchise in barul central, incastrate, cat mai putin la vedere, canapeaua continua linia foto-tapet-ului iar piesele cu greutate (corpurile de iluminat si gresia) au fost dispuse intr-un joc de-a alb si negrul pentru a creea mai multa drama, daca vreti va puteti gandi la decorurile unei piese de teatru.

Am ales acest tip de amenajare pentru ca s-a dorit altceva cu totul diferit de obisnuitele barne de lemn, piatra maronie, travertin si multa influenta rustica.

Este o imbinare discreta intre o bucatarie si un living, destinate strict petrecerii timpului liber alaturi de cei dragi.

Published by arhadmin

Detailes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: