Open space

Am lipsit o clipa pentru ca lucram cu spor, astazi va introducem cu pasi repezi intr-un proiect nou. Dupa cum v-am obisnuit, aparent, specialitatea noastra sunt proiectele in apartamente mai vechi de 15 ani, greu de amenajat si putin spatioase asa ca pentru inceput ve-ti putea viziona propunerea de amenajare a unui living cu deschidere spre bucatarie, balconul anexat si holul care face legatura in toate celelalte camere pe care le ve-ti putea vedea pe parcursul saptamanii.

Un lucru bun a fost posibilitatea de a uni bucataria cu zona de living prin demolarea unui perete despartitor, acolo am adus ca element usi din sticla tip armonica, sunt necesare pentru eliminarea mirosurilor din timpul gatitului. Precizam ca in acest apartament locuieste o familie de 4 persoane, asa ca este nevoie de foarte mult spatiu de depozitare, ve-ti observa ca s-a profitat maxim de fiecare loc gol. Inclusiv pe balcon bancile au capace mobile introducand astfel posibilitatea de a depozita lucruri in interiorul lor.

Pe hol am introdus dulapuri prise de parete pana la inatimea tavanului iar pentru ca nu exista nicio sursa de lumina naturala am optat pentru dispunerea unor benzi led pe marginile tavanelor si aplicarea catorva puncte luminoase tip spot cat mai discrete dar bine plasate pentru a crea o atmosfera placuta.

In bucatarie apare o masa extensibila, se poate roti, desface si acomoda pana la zece persoane.

Paleta de culori este in procentaj de 90%  in nuante neutre, proprietarii au cerut specific conceperea unui spatiu locativ proaspat si curat. Accentele de culoare sunt minime si cat mai pale. Un alt punct interesant sunt usile, nu au toc vizibil, acest lucru creaza impresia de mai mult spatiu si aduc mai multa inaltime aparenta camerelor.

Ramaneti alaturi de noi in zilele urmatoare pentru vizualizarea completa a lucrarilor si nu uitati saptamana viitoare ve-ti vedea amenajarea unui alt apartament!

 

Published by arhadmin

Detailes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: