Gray with a “pink” twist

     Chiar si atunci cand suntem in mini-vacanta, lucram cu drag si nu pierdem ocazia de a ne pune in functiune ideile si creativitatea . De aceasta data proiectul nostru a fost o bucatarie in stil tranzitional, o impletitura de clasic cu iz contemporan, un spatiu pe care am incercat sa-l decoram incadrandu-ne intr-un buget minim si pe o structura deja existenta – parchetul si usile sunt montate, asa ca totul a pornit de la nuantele gri ale acestora.

    Pentru a inviora atmosfera si incadra tonurile reci am optat la simplitatea data de liniile fronturilor din lemn ivoire, realizate in stil shaker, o reproducere simpla a clasicului.

    Reasezarea pe orionatala a dulapurilor suspendate aduce linia moblierului in contemporan, masinile de spalat vase si rufe sunt incastrate, la fel si hota telescopica.           Pentru aerisirea caloriferului am folosit un front din lemn traforat iar contrapunctul amenajarii este peretele de culoare roz pal, opus mobilierului si tesaturile vesele cu care am imbracat scaunele si evident realizat jaluzelele romane.

Published by arhadmin

Detailes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: