Entertainment room

Un pas lateral intr-un alt proiect pe care il lucram in paralel cu cel prezentat pana acum, este aceasta amenajare situata intr-un spatiu aflat in subsolul unei cladiri cu doua etaje.

Clientul nostru a dorit ca amenajarea sa fie minimala, cu spatiu de depozitare, loc pentru aparatele de sport si o legatura directa cu ceea ce se va intampla la etaj.

Am mers pe ideea unui stil relaxat modern cu cateva elemente de baza care vor aparea in amenajarea generala a spatiului. Piatra, lemn puternic texturat ales pentru a crea impresia – de plin – fara a ne folosi de prea mult mobilier.

Usile sunt prevazute cu doua fante din sticla ce vor crea urme de lumina perpendiculare pe parchet, efecte necesare deoarce nu am intervenit cu elemente construite pe peretii laterali din care sa reflecte lumina indirecta.

Fiind un subsol, inaltimea tavanului este relativ mica, de aceea regasim tablouri supra dimensionate, asezate la nivelul ochilor, peretii sunt luminati in sus si in jos de aplice cu lumina verticala iar parchetul a fost montat in unghi de 45 de grade.

In amenajare mai apar corpuri de iluminat tip plafoniera, cu finisaje din lemn si sticla mata, un bar si un mini-frigider incastrate, fronturi albe si cat mai multa lumina artificiala.

Covorul este din lana naturala, tesut manual iar canapelele au fost retapitate in velour capuccino, un material rezistent la trafic.