Cum sa redecoram (1)

cneagu-dsgn

Uneori nu avem suficient timp sau fonduri sa redecoram complet un spatiu de care ne-am plictisit. Design-ul de interior nu se bazeaza doar pe redecorare completa, uneori trebuie sa aducem doar un plus de idei sau sa schimbam subtil ceva astfel incat rezultatul sa fie reusit si sa schimbe vibe-ul incaperii.

Azi va vom explica cateva metode despre cum sa creezi un punct de interes intr-un sptiu aparent plictisitor.

Atentie, Arhvisual face asta fara a schimba stilul in care a fost decorata camera, pentru ca este foarte important atunci cand facem schimbari minime, pentru a salva resursele materiale, nu schimbam cu totul stilul, il amplificam.

Daca privim prima imagine observam un living relaxat, aerisit in culori mute, nu este un spatiu generos, ne putem gandi la o sufragerie de bloc pe care clientul nostru doreste sa o pastreze asa cum este plus un accent. Se poate vedea ca s-a incercat crearea unui punt de interes insa la final a fost nevoie de ajutorul nostru.

  1. Primul pas pentru reinfrumusetarea semineelor, le schimbam rama, interioara /exterioara. Putem folosi ca material lemnul, marmura, sticla, placi ceramice, caramida, metal. In cazul nostru am preferat lemnul pentru a integra obiectul in spatiul deja decorat. Lemn alb/ivory cu accente moderne, observati liniile drepte. Gasiti idei multe urmand link-ul #seminee#.
  2. Pasul doi, in golul semineului chiar daca nu avem posibilitatea integrarii unui focar pe lemn, putem opta la unul electric cu aceleasi efecte vizuale.
  3. Pentru a pune in evidenta si a atrage atentia, semineul poate fi decorat in partea superioara cu alte elemente care pot forma o mica expozitie de obiecte decorative. Noi am ales cutii cu pereti colorati in nuante pe care le gasim in jurul incaperii, cutiile sunt perfecte pentru a depozita suveniruri. Voi puteti folosi, tablouri, oglinzi sau chiar televizoare. Atentie dimensiunile lor nu au voie sa depaseasca dimensiunile semineului, astfel impiedicam ochiul sa se concentreze pe altceva decat pe ce ne dorim noi.
  4. Nu uitam de blatul semineului (mantaua), acolo putem face un joc subtil cu fotografii de familie, lumanari, scoici, pietre, obiecte din sticla, vaze cu flori, cosuri din nuiele, sunt o sumedenie de variante. Noi am ales doua suporturi pentru lumanari pentru ca am adus un element nou despre care povestim la punctul cinci.
  5. Pentru a incheia elegant micul nostru proiect am adaugat deasupra semineului un pendul electric, cu accente din fier forjat pentru a crea seara posibilitatea ca obiectele expuse pe semineu sa fie subtil luminate. Atentie, folosim lumina galbena nu alba!

Ideile Arhvisual si modificarile le puteti vedea in imaginea doi, daca v-a placut vom reveni cu alte metode de reinfrumusetare.

Published by arhadmin

Detailes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: