1 Martie

Asa cum v-am obisnuit, aproape saptamanal alegem o paleta de culori si facem o propunere creativa, realizata cu obiecte de mobilier si decoratiuni pe care le puteti gasi cu usurinta pe piata, iar pretul amenajarii nu este deloc costisitor.

Azi pentru ca primavara ne-a batut la geam si pentru ca este 1 Martie, ne-am gandit sa surprindem o fata colorata a design-ului de interior. Ideea Arhvisual se poate aplica cu succes intr-o camera pentru adolescenti, o camera de oaspeti sau intr-un living.

Stilul ales este cel modern/contemporan cu usoare accente scandinave, gasiti alaturat paleta de culori. Canapeau este extensibila deci foarte utila, covorul este din fibre de lana. Naturaletea o pastram cu ajutorul obiectelor din lemn, asa vom scapa de aerul plastic creat de culorile vii.

Pentru zilele innorate am ales corpurile de iluminat cu brate multe, din crom, cu fire electrice de culoare rosie, oglinzi decorative si textile diafane.

Valoarea acestei amenajari sau alte intrebari le puteti trimite intr-un mesaj, direct pe pagina noastra de  facebook sau la office.arhvisual@gmail.com.

st-march

Published by arhadmin

Detailes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: