Monocrom – minimalism(1)

Minimalism-ul in arhitectura il obtinem doar atunci cand elemente folosite, adunate impreuna au ca rezultat simplitatea. Cand spunem design de interior minimalist ne gandim imediat la volumetrie, fara prea multe decoratiuni, linii, explozie de lumina si o ordine vadit controlata.

   Arhvisual lucreaza la un proiect de acest fel, astazi va prezentam viziunea noastra asupra unui spatiu deschis, modern cu accente strict minimaliste. Lipsa, decoratiunilor este compensata de volumetria controlata pusa puternic in evidenta de lumini indirecte, ascunse strategic, pentru a crea  o atmosfera linistita. Inspiratia a venit din lucrarile arhitectului japonez Tadao Ando, mai precis – The Church of light . Proiectul nostru este inca in lucru, urmeaza sa-l completam cu o bucatarie moderna, un hol generos, dormitor si baie. Speram sa va fi trezit interesul si sa ramaneti conectati in saptamanile urmatoare cand vom reveni cu noutati despre acest proiect.

   Sa nu uitam, design-ul de interior este o arta si trebuie privita ca atare, gusturile nu se discuta, in fiecare zi invatam ceva nou, iesim din tipare si ramanem originali.