Calitate versus pacaleala…

Azi am fost pusi in fata unei situatii conflictuale, cu care suntem siguri ca o buna parte dintre colegii nostrii s-au lovit. In urma acestei neintelegeri ne simtim obligati sa facem putina lumina in ceea ce priveste realizarea unui proiect de amenajare interioara, calitate versus pacaleala.

In primul rand dupa discutii preliminare care au loc la fata locului (spatiul in lucru), decoratorul sau sofisticat spunem – designer – vine cu planul 2d in creion, tus, electronic sau pe piele de porc, cum doreste si acest plan va arata cel putin ca in figura de mai jos.

badc4327-79f8-48f4-9da6-43f3f7cda3411

Dupa ce s-au stabilit functionalitate, destinatie, cote tot decoratorul porneste la cautarea de materiale si obiecte de decor in asentiment cu dorintele clientului, cele discutate in prealabil. Aici dragi doritori va sfatuim sa incetati sa mai cautati pe google solutii, ati apelat la noi, lasati-ne sa ne facem treaba si nu va schimbati ideile din 2 in doua ore.

La finalizarea cautarilor se porneste la realizarea proiectului 3D, care – atentie! – dureaza, nu se face peste noapte doar pentru ca este realizat pe calculator, din pacate aici se depune ce putem numi – greul – pentru ca atunci cand ve-ti primi produsul in modul -pe rapid inainte fara prea multa cheltuiala, aveti sansa sa priviti imagini asemanatoare cu cea de mai jos.

bedroom-11r

Nu este prea atragator, asa-i? Din pacate foarte multi se multumesc cu astfel de exemple din motive care pe noi ne depasesc, insa daca tot sunteti dispusi sa faceti o schimbare, de ce sa nu o faceti profesional. Stiu, suntem in epoca vitezei insa sa nu uitam un lucru, Roma nu a fost construita intr-o zi!

Arhvisual, ofera clientilor rabdatori servicii de calitate iar imaginile incluse in proiectele realizate de noi sunt intotdeauna lucrate cu atentie si va asiguram ca tot ce se vede este total realizabil. Atentie la pacaleala ieftina, nu intotdeauna este cea care va salveaza buzunarul!

 

Published by arhadmin

Detailes

%d bloggers like this: